Jardex

Jardex, Brdr. Jardorf a/s er en familieejet virksomhed, oprindeligt grundlagt 1917. I dens nuværende form, etableret i 1980 af 3’ generation. Hovedkontoret ligger på Tempovej i Ballerup. Jardex, Brdr. Jardorf a/s driver i dag detailbutikker i Lyngby, Rødovre og Roskilde siden 1985. Har tidligere drevet detailbutikker i 10 byer, men valgte at sælge fra: keep it simpel. Vi har en velfungerende web-shop.
B-B afdelingen i Ballerup står for ca. 50 % af omsætningen. B-B afdelingen sælger profilbeklædning, udstillings tøj, arbejdstøj, reklameartikler, julegaver, vin gaver mm, til det danske erhvervsliv. Vi graverer, trykker og broderer jeres logo, afhængigt af kunden ønsker.

Vi har ca. 3.000 aktive kunder, store som små. Udvikler også specielle kollektioner for større kunder. Har lagerhotel, med dag til dag levering til kundens afdelinger. Senest har vi udviklet uniformer til 4x48, en opgave til 1350 chauffører med artikler lige fra polo til vinterjakker.
Vi gør det nemt at være kunde hos Jardex. Vi yder professionel vejledning af faguddannede konsulenter, og vi hjælper jer med at vælge det tøj der skærper profilen. Medarbejderne er en virksomheds ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at medarbejderne signaler det image virksomheden ønsker.

LAD OS KLÆDE DIG OG DIT FIRMA PÅ !!! Ring til vores dygtige medarbejdere på: 4465 0600. 

Sportstøj og moderigtigt fritidstøj fra Jardex Erhverv.