Mercedes Benz CPH

På Ådalsvej i Hørsholm, ikke langt fra Helsingørmotorvejen, ligger Mercedes-Benz CPH. Her har man handlet og plejet Mercedes-Benz siden slutningen af 1960’erne. Og i dag er virksomheden større og mere dynamisk end nogensinde.

Mercedes-Benz CPH

Ud over Hørsholm består Mercedes-Benz CPH af yderligere 5 afdelinger i hovedstadsområdet – i Greve, Søborg, Ishøj, Hillerød og på Islands Brygge. Hver afdeling har sit speciale, f.eks. lastbiler, taxiservice eller transportere.

Her kan du købe stjerner

I afdelingen i Hørsholm er vi dedikeret til personbiler. Her kan du se og prøve det meste af det ypperste. Fra den imponerende Mercedes-Benz S-Klasse over sportsvogne og 4-hjultsrækkere med stjerne på til den frække smart-bil. Vi sælger bilerne, og vi rådgiver om f.eks. flådeløsninger. Og vi kan tilbyde alt fra kontantkøb over finansiering til leasing og korttidsleje.  

Selv en Mercedes skal vedligeholdes

Vi holder også din Mercedes-Benz ved lige og servicerer den efter alle bilkunstens regler – og lidt til. I værkstedet er der plads til 29 biler ad gangen. Her holder 16 autoriserede teknikere og mekanikere en stor del af Nordsjællands Mercedes-Benz i topform. 

Starmark - ikke almindelige, brugte biler

Du kan også se på brugte Mercedes-Benz hos Starmark i Hørsholm. En brugt bil fra Starmark er altid grundigt tjekket efter fabrikkens forskrifter og har gennemgået en omfattende klargøring, så bilen er vanskelig at skelne fra en ny. Og udvalget af biler er så stort, at du som regel kan finde den Mercedes, du har ledt efter. 

Danmarks eneste AMG-center

Der er kun 200 AMG Performance Centre i verden. I det nyåbnede AMG Performance Center i Hørsholm træder du ind i en verden af ekstraordinære biler. Skræddersyet interiør og eksteriør, håndbyggede supermotorer og særligt uddannede teknikere er noget af det centret kan tilbyde. Her er også AMG-udgaver af Mercedes-modellerne og mulighed for at prøve.