Nykredit A/S

Nykredit Hørsholm en bank med nærvær for dig og din virksomhed
Er man en Bolig Bank, er man godt nyt for boligejere

Nykredit er til for boligejerne. Vi rådgiver hele vejen rundt om din økonomi, din bolig, dit liv. Alt der er dit.

I Bolig Banken er der tre kundetilbud, som du kan vælge imellem: Bolig Bank, Bolig Bank 360 og Bolig Bank 365. Du vælger altså selv, hvordan du gerne vil bruge os, og hvad der bedst passer til dit liv, din familie og din bolig. Inden for de tre kundetilbud er vilkår og priser helt ens for alle - og du får dem automatisk og uden forhandling. Nykredit Bolig Bank handler nemlig om enkelhed, gennemsigtighed og valgfrihed.
Som kunde i Bolig Banken er du godt hjulpet. Du får kompetent økonomisk rådgivning, målrettede services til dig, familien og din bolig samt et fuldt dækkende udbud af attraktive produkter og løsninger til din økonomi, til finansiering af din bolig og til pleje af din formue.

Nykredit for erhvervskunder
Som erhvervskunde i Nykredit får du fordele af en bank med indgående kendskab til erhvervsdrivende og dermed også en forretningsmæssig forståelse for de udfordringer, du og virksomheden møder. Uanset, hvilke behov din virksomhed har, kan Nykredit hjælpe dig videre.
Som erhvervskunde i Nykredit får du fordele af en bank med indgående kendskab til erhvervsdrivende og dermed også en forretningsmæssig forståelse for de udfordringer, du og virksomheden møder. 
Uanset hvilke behov din virksomhed har, kan Nykredit hjælpe dig videre.
Er vi en bank for din virksomhed?
Nykredit er en bank for erhvervskunder, der ikke alene vil have adgang til hele paletten af produkter til virksomhedens daglige bankdrift, men som desuden efterlyser personlig sparring med kompetente rådgivere, der tør udfordre vanetænkningen.

Kontakt Nykredit Hørsholm

Vi står klar med et stærkt rådgiverhold her i Hørsholm klar til at hjælpe dig med alt, der er dit.

Kig ind hos Nykredit i Hørsholm på Hovedgade 55 eller ring på 4455 5800