Spar Nord Bank

Spar Nord Helsingør - vi sætter os ind i din situation og rådgiver lokalt

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor du har valgt den bank, du er kunde i? – og hvad en anden bankforbindelse vil kunne give dig?
På produktsiden er alle banker i store træk ens, så forskellen mellem banker ligger primært i vores menneskesyn og den måde, vi vælger at drive bank på. 
Det er blevet mere kompliceret at vælge boliglån, pensionsordning, finansiering og opsparingsform. Derfor tror vi også på, at der stadig er brug for tæt rådgivning og personlig service. 

Hos os vil du opleve, at du:
- naturligvis får en personlig rådgiver med direkte telefonnummer og mailadresse
- selv kan vælge, om vi skal holde mødet hos os eller hjemme hos dig
- får afstemt dine forventninger til din bank
- får svar inden for 24 timer med mindre, vi aftaler andet
- har mulighed for at opleve vores gratis banking-koncept.

Vores specialister på pension og investering er direkte tilgængelige for dig uden ekstra omkostninger. 
Spar Nord er Danmarks sjette største retail-bank på privat- og erhvervskundeområdet. Langt de fleste af medarbejderne i Spar Nord Helsingør er bosiddende i bankens markedsområde, som dækker både Helsingør, Fredensborg og Hørsholm og dele af Gribskov Kommune. Vi er engageret i lokalsamfundet, og derfor donerer Spar Nord Fonden også jævnligt penge til lokale initiativer og ildsjæle i området. 

Har du lyst til at finde ud af, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt direktør Piet Petersen på 4925 0471 eller erhvervskundechef Andreas Bonde Jensen på 4925 0481.