Weibel

Weibel Scientific er en højt specialiseret ingeniørvirksomhed, som producerer højteknologiske radarer, der anvendes til rumforskning, i flyindustrien, i politiet og af forsvarsorganisationer verden over. Weibel er blandt andet leverandør til NASA og rumprogrammer i andre dele af verden, hvor de danske højteknologiske radarer sørger for sikkerheden under opsendelse af rumfærgerne. 

Store dele af dansk erhvervsliv outsourcer opgaver til udlandet. Weibel gør det modsatte. Weibel har et grundprincip om at producere så mange delkomponenter som muligt – selv til de avancerede radarer.

”Vi er en lokal og samtidig meget global virksomhed. Vores udvikling, produktion og test ligger i Hørsholm og Allerød, hvor vi har styr på hver eneste lille detalje. Kunderne er placeret over hele verden, men vi har insourcet arbejdspladserne for at være sikre på, at vi leverer det bedste produkt på markedet,” siger Peder R. Pedersen, Weibel Scientific.  

”Det er muligt for os at skabe flere arbejdspladser og omsætning her i Danmark, fordi vi er i en niche, hvor man vinder ved at besidde de fleste kompetencer selv. Derfor er det afgørende for os at få adgang til de allerbedste ingeniører. Det sikrer, at vi hele tiden er teknologisk foran og kan bevare vores position som de bedste i verden.” 

Weibel doppler-radar