Team Hørsholms medlemskreds spænder bredt lige fra rådgivningsvirksomheder over produktionsvirksomheder til Hørsholm Kommune. Fælles for alle medlemmerne er et stort ønske om at gøre en forskel for den lokale eliteidræt og de lokale idrætstalenter.

Derudover repræsenterer Team Hørsholms medlemmer et stærkt og aktivt netværk, som jævnligt mødes til både faglige og sociale arrangementer.

I menuen til venstre kan du læse mere om de enkelte virksomheder. Hvis din virksomhed har lyst til at være en del af Team Hørsholms medlemsnetværk, er du velkommen til at kontakte Team Hørsholm.

Medlemmer

Autohuset Hørsholms logo

 

 

 

Siden venter på at blive opdateret...

 

 

APJ El-Anlæg A/S blev stiftet i 2000, og er i dag vokset til en meget sund virksomhed, hvor 40 medarbejdere løser alle typer installationsopgaver i industri, kontorhuse og nybyg for erhvervskunder og for offentlige kunder. APJ El-Anlæg A/S har blandt andet specialiseret sig i hospitalsinstallationer, hvor virksomheden står for den daglige eldrift og -service på en række hospitaler i Storkøbenhavn. "Det kan være kompliceret at udføre opgaver på et hospital, hvor der altid er aktivitet. Der er mange hensyn at tage, men vi har opbygget erfaring og ekspertise på området", fortæller Peter Tömörkényi, som sammen med Jimmy Cens ejer og driver APJ El-Anlæg A/S. 

Virksomheden har base i Søborg, men løser opgaver på det meste af Sjælland med hovedvægt på Storkøbenhavn og Nordsjælland. "Vi har typisk ramme- eller serviceaftaler med vores kunder, og vi bruger mange kræfter på at hjælpe vores kunder med at sikre den daglige drift og overkomme eventuelle driftsforstyrrelser hurtigst muligt, når de opstår. Som ejerledere går vi utroligt meget op i kvaliteten af det arbejde, vores virksomhed leverer til kunderne", fortæller Jimmy Cens. 

APJ El-Anlæg A/S tager ansvar for de unge både i sportens verden og hos sig selv. Det er det helt naturligt for virksomheden at støtte unge mennesker og hjælpe dem med at blive dygtigere og komme frem - APJ El-Anlæg har altid mange lærlinge ansat, og virksomheden har også gennem tiden haft en del ishockeyspillere ansat, som havde brug for et deltidsarbejde.

Peter Tömörkényi og Jimmy Cens er som en del af Team Hørsholm meget begejstrede for at støtte kommunens eliteidrætsudøvere, og samtidigt ser virksomhedsejerne et stort potentiale i at være en del af Team Hørsholms netværk, som består af spændende virksomheder og dygtige erhvervsledere, der kan give virksomheden viden, inspiration og erfaring på nye områder.

Læs mere på APJ El-anlæg A/S hjemmeside

Siden venter på at blive opdateret... 

Siden venter på at blive opdateret....

I Hørsholm Kommune er visionen, at ’Hørsholm vil begejstre’.  ”Det er en ambitiøs vision, som både forpligter og inspirerer, når politik bliver til virkelighed. Vi ønsker, at begrebet ’begejstring’ er styrende for udviklingen af Hørsholm,” siger borgmester Morten Slotved.  
 
Med begrebet ’begejstring’ som ledetråd, vil vi i Hørsholm Kommune skabe:

  • Inspirerende og grønne rammer
  • Åbne og inddragende fællesskaber
  • Intelligente, effektive og bæredygtige løsninger

Hørsholm Kommune har knap 25.000 indbyggere, og kommunen ligger i et fantastisk naturskønt område omkranset af vand og skov. Hørsholm Kommune har et meget rigt kulturliv og byder på store kulturinstitutioner som eksempelvis Kulturhus Trommen, Karen Blixen Museet og Museum Nordsjælland. I Hørsholm Idrætspark har vi samlet en stor del af kommunens idrætsfaciliteter, herunder boldhal, skøjtehal og svømmehal, og cirka 6.000 idrætsudøvere fordelt på cirka 20 foreninger har base i Hørsholm Idrætspark. 

En imponerende stor andel af kommunens borgere bidrager aktivt til lokalsamfundet dels gennem engagement i kommunens over 80 foreninger og oplysningsforbund og dels gennem bidrag til den offentlige debat i lokalpressen. 
Hørsholm Kommune står bag flotte årligt tilbagevendende initiativer som eksempelvis Kulturdagen og Skt. Hans på Ridebanen. Og vi støtter desuden arrangementer som Havnefesten og motionscykelløbet Sjælsø Rundt. 

Morten Slotved
Borgmester i Hørsholm Kommune og formand i Team Hørsholm

Skriv til Morten

Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence. Rotary består af engagerede og motiverede mænd og kvinder, der sætter høje etiske standarder som mål.

Rotary er en unik, verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau. Rotary er for mænd og kvinder i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer.

Rotary er for dem, som vil udføre et værdifuldt arbejde sammen med andre - for lokalsamfundet og for den internationale verden.

Rotary har som formål at fremme og styrke viljen til at gøre noget for andre som en forudsætning for al god virksomhed og det kan anskueliggøres ved, at Rotary opmuntrer den enkelte rotarianer til:

at udvikle sit netværk
at være åben for andres meninger og vise forståelse for andres vilkår
at anerkende andres indsats og arbejde
at interessere sig for det omgivende samfund og gøre en humanitær indsats
at virke til gavn for international forståelse
Vores møder i Hørsholm Rotary Klub:
Hjemmemøder afholdes mandage kl. 18.10 – 19.40 på Rungsted Kro (Rungstedvej 84, 2960 Rungsted Kyst)

Spisning i ca. 30 min., meddelelser mm. i højst 15 min. og foredrag ca. 40 min.
Vi lægger vægt på sociale relationer – derfor er gæster altid velkomne til de ”åbne” møder.
Desuden udemøder i form af spændende virksomhedsbesøg, regionsaktiviteter, etc.
Blandt de mere traditionelle arrangementer er Mortensaften, Julefrokost, Nytårskur med Hørsholms borgmester og Præsidentskiftefest i juni.

Sådan bliver du medlem:
Du bliver medlem ved, at 2 rotarianere anbefaler dig.
Hvis du bliver optaget som medlem, kommer du med i et værdifuldt netværk og deltager i spændende og givende møder.
Læs mere på vores hjemmeside: https://www.rotary.dk/clubs/horsholm

Jardex, Brdr. Jardorf a/s er en familieejet virksomhed, oprindeligt grundlagt 1917. I dens nuværende form, etableret i 1980 af 3’ generation. Hovedkontoret ligger på Tempovej i Ballerup. Jardex, Brdr. Jardorf a/s driver i dag detailbutikker i Lyngby, Rødovre og Roskilde siden 1985. Har tidligere drevet detailbutikker i 10 byer, men valgte at sælge fra: keep it simpel. Vi har en velfungerende web-shop.
B-B afdelingen i Ballerup står for ca. 50 % af omsætningen. B-B afdelingen sælger profilbeklædning, udstillings tøj, arbejdstøj, reklameartikler, julegaver, vin gaver mm, til det danske erhvervsliv. Vi graverer, trykker og broderer jeres logo, afhængigt af kunden ønsker.

Vi har ca. 3.000 aktive kunder, store som små. Udvikler også specielle kollektioner for større kunder. Har lagerhotel, med dag til dag levering til kundens afdelinger. Senest har vi udviklet uniformer til 4x48, en opgave til 1350 chauffører med artikler lige fra polo til vinterjakker.
Vi gør det nemt at være kunde hos Jardex. Vi yder professionel vejledning af faguddannede konsulenter, og vi hjælper jer med at vælge det tøj der skærper profilen. Medarbejderne er en virksomheds ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at medarbejderne signaler det image virksomheden ønsker.

LAD OS KLÆDE DIG OG DIT FIRMA PÅ !!! Ring til vores dygtige medarbejdere på: 4465 0600.

Siden venter på at blive opdateret....

Hos NEMADVOKAT gør vi op med en traditionsbunden og kompleks advokatbranche. Vores kerneprincip
består i at yde kvalificeret rådgivning og at tilgå vores klienter i øjenhøjde, hvilket skal skabe en dybdegående
forståelse og tryghed i sagsforløbet. Til dette tilbyder vi altid en fair og konkurrencedygtig pris, uden at vi går
på kompromis med kvaliteten i rådgivningen. NEMADVOKAT står øverst på listen inden for digital udvikling,
hvilket har resulteret i et opgør med den klassiske advokatbranche. Som følge af digitaliseringen, kan vi nemt
og overkommeligt effektivisere vores interne processer, og samtidig give klienten fuldt indblik via vores
moderne digitale klientværktøjer. Her kan du som klient tilgå din sag døgnet rundt og få et overblik over din
sag, uafhængig af vores åbningstider.
Kontorets advokater er specialiserede i at yde professionel rådgivning til både private og erhverv. Ved hjælp
fra en simplificeret og effektiviseret sagsbehandlingsproces, er det muligt at tilbyde en effektiv og
konkurrencedygtig prisstruktur, uden at skulle negligere kvaliteten af vores kompetencer og rådgivning. Gør
det nemt for dig selv med NEMADVOKAT.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 41 61 eller via mail:
info@nemadvokat.dk. Her sidder vi klar fra 09:00-17:00 mandag til fredag. Vi glæder os til at byde dig
velkommen!
Besøg www.nemadvokat.dk og læs mere om hvad vi kan tilbyde.

Kongeegen A/S er et ejendomsselskab, som har eksisteret siden 2001 - men som har beskæftiget sig med erhvervsejendomme siden 1980 under Brdr. Rønje Holding A/S.

Kongeegen investerer primært i erhvervs- og boligejendomme med udviklingspotentiale beliggende i København og Nordsjælland. Kongeegen A/S ejes af Ib Henrik Rønje, der sammen med sin bror Torben Rønje, stiftede Sjælsø Gruppen A/S. Ib Henrik Rønje har således mere end 40 års erfaring og kompetence fra ejendomsbranchen.

Ejendomsporteføljen indeholder forskelligartede bolig- og erhvervsejendomme fra klassiske ejendomme til tidligere industriejendomme, der ombygges til kontor-, butiks- og/eller lagerlejemål - med fastholdelse i den enkelte ejendoms særlige arkitektoniske træk og muligheder.

Kongeegen A/S har fokus på udlejning, udvikling, projektledelse samt drift og vedligeholdelse af de til koncernen tilknyttede ejendomme - med det formål at optimere ejendommenes funktion og værdi. Alle funktioner udføres internt i Kongeegen A/S. Investeringer foretages først og fremmest i helt eller delvist udlejede ejendomme.

Kongeegen A/S’ investeringsstrategi er koncentreret omkring følgende typer ejendomme:

- Eksisterende kontorejendomme, helt eller delvist udlejede, hvor der er mulighed for om-/tilbygning eller udvikling generelt.

- Færdigudviklede ejendomme, såvel bolig som erhverv, hvor vi ser mulighed for videresalg med fortjeneste inden for en kortere periode.

- “Trætte” ejendomme til renovering eller udvikling.

- Udvalgte boligejendomme og -projekter.

Siden venter på at blive opdateret...

Vi har plads til det hele!


Rungstedgaard ligger i fantastiske omgivelser overfor Rungsted Havn. Karen Blixen Museet med Rungstedlund og den smukke naturpark giver rig mulighed for frisk luft, når du holder møde og bor på Rungstedgaard.

Vi har 60 lækre lokaler til alle former for møder og konferencer, og vores restaurant har udsigt til Øresund. Vores store og moderne plenumlokale har plads til 450 deltagere og udgang til vores private park. Vi har 141 lyse og lækre værelser og en eksklusiv vinkælder. I vores historiske saloner er der plads til 100 gæster, og i den fantastiske ovale bar med udgang til den hyggelige gårdhave kan I nyde velkomstdrinken. Vi har herreværelse med billard og et hyggeligt bibliotek til afslapning og fordybelse.

På Rungstedgaard er der rig mulighed for at afholde det professionelle møde, det store uddannelsesforløb, jubilæet, generalforsamlingen eller årets fest. Vi tror på, at det lille ekstra gør en forskel, og vi sætter en ære i, at gæsterne føler, vi forstår dem og deres behov.

Det’ måden vi gør det på!
Vi glæder os til at byde velkommen.

Raadvad Maleren A/S logo

 

Vi er en malervirksomhed med fokus på kvalitet i alt hvad vi laver, der fortrinsvist arbejder indenfor btb-segmentet. Vores kunder er store kendte virksomheder, som vi løbende har maleropgaver for samt ejendoms- og boligselskaber, developers, arkitekter, ejerforeninger og det offentlige.

Det hele startede for mere end 30 år siden i et lille værksted i Raadvad ved Lyngby, deraf navnet Raadvad Maleren. Helt fra den spæde start forsøgte vi at få opgaver fra virksomheder, der ligesom os havde fokus på høj kvalitet og troværdighed i deres virke. Det lykkedes, og vi er i dag glade for at hjælpe A.P. Møller Mærsk, Novo, Tivoli, Carlsberg, Slots- og Kulturstyrelsen og andre lignende virksomheder med maleropgaver.

Fra gammel tid har malerfaget altid været spændende at beskæftige sig med lige fra farveblanding med de fineste pigmenter og bindemidler til påstrygning og afsluttende dekoration. Vi har altid holdt de fine traditioner i hævd og er specialister indenfor restaurering og renovering af bevaringsværdige bygninger. Den samme høje faglige kvalitet leverer vi nu i stigende omfang i maleropgaver indenfor nybyg samt almindelig renovering og vedligeholdelse, hvor vi så vidt muligt altid bruger miljøvenlige materialer. I tillæg tager vi i dag også gerne hele entreprisen på større renoveringer.

Ugebladet er det lokale samlingspunkt og udkommer i Hørsholm, Vedbæk, Rungsted Kyst, Kokkedal og Nivå. Vi udkommer i et oplag på 21.393 og udkommer hver onsdag/torsdag og har 24.000 læsere*.
Ugebladet formidler hver uge budskaber til vores læsere med lokale og informative nyheder. For annoncører er Ugebladet rette sted at blive eksponeret, hvis man ønsker opmærksomhed hos de lokale borgere.

Udover vi udkommer ugentligt med vores trykte avis, bevæger vi os også rundt på de digitale platforme og på sn.dk/Hoersholm har vi månedligt i gennemsnitligt 160.257 visninger.

Vi hjælper og rådgiver vores annoncører både på print samt digitale platforme – både hvad angår hjemmesideløsninger, sociale medier, Google ads, SEO samt display netværket.

*2. halvår 2019/1. halvår 2020

VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysløsninger til både skrå og flade tage.

Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening.

VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.450 i Danmark.

VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.

WS Audiology blev etableret i 2019 ved fusionen af Sivantos og Widex. Virksomheden kombinerer over 140 års erfaring med at anvende banebrydende teknologi til at hjælpe mennesker med høretab, så de kan høre de lyde, der gør livet vidunderligt. Med brands som Widex, Signia, Rexton, Audio Service og Vibe samt aktiviteter inden for engros-, detail- og online-salg, managed care og diagnostik er vi til stede i flere end 130 markeder. WS Audiology beskæftiger 12.000 medarbejdere og har globalt hovedkontor i Lynge, Danmark. WS Audiology ejes af Tøpholm- og Westermann-familierne samt af fonde, der administreres af EQT. Som en global markedsleder er det vores ambition at sikre, at vidunderlig lyd er en del af alle menneskers liv.

Se mere om os på www.wsa.com  widex.dk og signia.dk - eller kig forbi Din HøreSpecialist i Hørsholm.

Würtz Gruppen A/S er et firma, der blev startet den 1/4 2009 af brolægger Rene Würtz – dengang var brolægning firmaets primære beskæftigelse, men udviklingen hos Würtz har skiftet retning, og vi beskæftiger os nu primært med entreprenørarbejde.

Würtz Gruppen A/S drives af René og Louise Würtz med Karsten Aabrink i spidsen som bestyrelsesformand.

Vi udfører alle former for entreprenørarbejde i fag- og totalentreprise. Virksomheden er beliggende i Rønnede med en kundekreds i hele Danmark.
Vi arbejder både for erhvervskunder, private kunder og det offentlige.

Vi er ca. 50 mand, fordelt på, anlægsstruktører, anlægsgartnererørlæggerebrolæggere, erfarne belægningsfolk, gravesjak og naturligvis lærlinge.

p-plads

Würtz Gruppen A/S har udført anlægsentreprisen, hvor der er lavet stier, terrasser og p-pladser. Vi har plantet området med træer, buske og græs, og lavet overfladeafvanding via små vandløb og vandrender til en sø.

Der er etableret nye ladestandere og rastepladserne er udvidet både på Øst Og Vest ved motorvejen ved Tappernøje. Derudover er der lavet regnvandsbassin, hvor vi har flyttet ca. 33.000 tons jord.